Samsung Galaxy M15 отримає величезний акумулятор

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Раніше цього місяця Samsung офіційно представила Galaxy A15 у В’єтнамі, а тепер, схоже, працює над Galaxy M15. Як завжди для серії M, схоже, що це буде ребрендований Galaxy A15, але з одним величезним і захоплюючим поворотом.

Реклама

У той час як A15 оснащений акумулятором ємністю 5 000 мАг в версіях тільки для 4G і 5G, ходять чутки, що Galaxy M15 вийде на новий рівень і зможе похвалитися акумулятором на 6 000 мАг.

Це на 20% більше і має забезпечити неймовірну тривалість роботи на одному заряді. На жаль, жодних інших специфікацій M15 ще не оприлюднено, але ми не здивуємося, якщо він буде дзеркальним відображенням A15 у всіх інших відношеннях.

Вам може бути цікаво, навіщо потрібна серія M, що складається з пристроїв, які ідентичні своїм аналогам серії A, за винятком однієї додаткової функції, як у цьому випадку. Ми задавалися тим самим питанням, але насправді не знаємо. Шляхи Samsung іноді досить загадкові.

У будь-якому випадку, тепер, коли почалися витоки, пов’язані з M15, це лише питання часу, коли ми дізнаємося більше про нього, тож слідкуйте за новинами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ