Xiaomi представила офіційний логотип HyperOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Оболонка Xiaomi над Android вже багато років називається MIUI, але цього року компанія вирішила, що зміни необхідні. Так, у жовтні генеральний директор Лей Цзюнь анонсував HyperOS, яка прийде на зміну MIUI, коли вийдуть оновлення до Android 14. До речі, про оновлення, глобальне розгортання HyperOS 1.0 на базі Android 14 вже не за горами.

Реклама

Тож, маючи все це на увазі, сьогодні офіційний акаунт Xiaomi на X вирішив представити новий логотип HyperOS, який ви можете побачити нижче.

Вам подобається? Чи вважаєте ви, що HyperOS потрібен логотип поряд з текстовою міткою? Дайте нам знати в коментарях. Зі свого боку, ми б віддали перевагу швидшому розгортанню, а не новому модному логотипу, але, можливо, це лише наша думка?

У будь-якому випадку, очікуйте, що HyperOS повільно прокладе собі шлях до всіх пристроїв Xiaomi, Redmi і Poco, які бренди все ще активно підтримують оновленнями програмного забезпечення протягом наступних кількох місяців, а не тижнів, тому що Xiaomi, на жаль, все ще не настільки швидка з цим, як Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: