Користувач Reddit розповів, як під час зарядки у iPhone 15 Pro Max розплавився роз’єм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Висока якість виконання – це те, чим уже давно славиться продукція американської корпорації Apple. Але в ряді випадків навіть у «яблук» можуть траплятися всілякі непорозуміння, особливо якщо експлуатація девайсів відбувається разом з неоригінальними аксесуарами.

Один із користувачів сайту Reddit під ніком NoisilyMarvellous поділився фотографіями свого трохи зіпсованого новенького iPhone 15 Pro Max. Чоловік розповів, що пристрій раптово розплавився у зоні роз’єму USB-C у процесі зарядки, після чого кабель від перегріву відвалився, а сам порт покрився гаром.

Користувач розповів, що він чудово знав, що його новий iPhone 15 Pro Max має властивість сильно нагріватися під час зарядки. Однак одного разу вночі випадковий дотик до гаджета мало не обпік йому пальці. Чоловік увімкнув світло в кімнаті, спробував витягнути шнур зарядки та побачив, що металева частина кабелю USB-C застрягла у смартфоні, а провід обгорів та відірвався.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але інші користувачі сайту Reddit у відповідях на пост заявили, що навряд чи тут варто говорити про те, що корпорація Apple десь прорахувалася і припустилася серйозної помилки при створенні роз’єму зарядки для новенького iPhone 15. Тому що на опублікованих фотографіях власника телефону видно, що він використовував неоригінальний зарядний кабель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.