ТОП-5 найкращих водонепроникних смартфонів у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Якщо ви любите подорожувати на свіжому повітрі, придбання мобільного телефону, який витримує вплив пилу та води, має бути вашим пріоритетом. Експерти склали список мобільних телефонів, які мають найкращі технічні характеристики та захист.

Реклама

Nokia XR21

Nokia XR21 був протестований на відповідність стандартам MIL-STD-810H та IP69K, що робить його одним з найбільш захищених від пилу, води та падінь мобільних телефонів на ринку.

Об’єктив камери та екран захищені склом Gorilla Glass Victus, яке не лише забезпечує роздільну здатність 120 Гц FHD+, але й швидку зарядку 33 Вт та до двох днів автономної роботи.

Ціна – 500 доларів.

iPhone 15 Pro Max

Не тільки один з найпотужніших телефонів на ринку, але й один з найбільш водонепроникних. Витримує занурення на глибину до 6 метрів; найвищий рейтинг IP68.

Ціна $1199.

Blackview BV5200 Pro

Один з найдоступніших захищених смартфонів, що відповідає стандартам IP69K і MIL-STD-810H. Однак компромісом між низькою ціною і відмінним захистом є нижча специфікація.

Ціна – $180.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra залишається лідером серед Android-смартфонів завдяки своїм чудовим характеристикам: він захищений за стандартом IP68 (занурення в прісну воду на глибину до 1,5 м до 30 хвилин), пило- та водонепроникний.

Ціна – 1200 доларів.

Samsung Galaxy S23 FE

Бюджетний флагман Samsung, гідний молодший брат Galaxy S23, із захистом від пилу та води за стандартом IP68 (глибина 1,5 м, до 30 хвилин у прісній воді).

Ціна 630 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: