Топ-10 флагманських смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки 2023 рік наближається до завершення, ми вирішили, що буде доречно зробити короткий огляд усіх основних флагманських смартфонів, які дебютували в Індії. Від Vivo і Samsung до Apple і Google – у 2023 році не бракувало першокласних смартфонів.

У 2024 році на ринку з’явиться нове покоління флагманів, але з їхньою появою на старше покоління, безсумнівно, знизяться ціни. Тож, маючи це на увазі, давайте подивимось на деякі з найкращих флагманів 2023 року.

iPhone 15 Pro Max / iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З iPhone 15 Pro Max iPhone, схоже, досягнув свого піку. Окрім неймовірних камер, iPhone 15 Pro Max також оснащений найпотужнішими мобільними чіпами у вигляді A17 Pro на основі 3-нм техпроцесу. iPhone 15 Pro Max також може похвалитися преміальним титановим корпусом, яскравим LTPO OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц, відмінною автономністю та чудовою підтримкою програмного забезпечення.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Крім того, Galaxy S23 Ultra також пропонує відмінний час автономної роботи і має один з найкращих дисплеїв на смартфоні. Крім того, ви також отримуєте преміальну збірку і відмінну продуктивність з кастомізованою версією чіпа Snapdragon. І на відміну від будь-якого іншого смартфона з цього списку, Galaxy S23 Ultra пропонує підтримку стилуса.

Google Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro також є найрозумнішим телефоном у нашому списку завдяки здатності до штучного інтелекту, але він не такий потужний, як деякі з його конкурентів. Час автономної роботи також не вражає, враховуючи розмір акумулятора. Проте, за даними DxOMark, Pixel 8 Pro має найкращий дисплей серед смартфонів у 2023 році, а також відрізняється преміальною збіркою та дизайном.

Vivo X90 Pro

Vivo X90 Pro також оснащений іншим обладнанням флагманського рівня, включаючи SoC Snapdragon 8 Gen 2, яскравий OLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і технологією LTPO, а також ємний акумулятор з підтримкою дротової та бездротової швидкої зарядки. Окрім апаратного забезпечення, Vivo X90 Pro також має преміальну збірку та приголомшливий дизайн.

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro також оснащений SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Телефон має яскравий LTPO OLED-дисплей і великий акумулятор з підтримкою дротової та бездротової швидкої зарядки. Xiaomi 13 Pro пропонує найкраще з усіх світів за досить розумною ціною.

Google Pixel 8

Єдиним недоліком цього розміру є час автономної роботи, який є середнім і в кращому випадку пристойним. Телефон також має преміальну збірку і, на відміну від iPhone 15 Pro або Galaxy S23 Ultra, може похвалитися тим самим 50-мегапіксельним сенсором основної камери, що і його “Pro”-побратим. Він також пропонує найкращу програмну підтримку серед усіх смартфонів на сьогоднішній день.

Samsung Galaxy S23 / Galaxy S23 Plus

Якщо ви хочете купити флагманський смартфон і хочете отримати найбезпечніший варіант, то немає кращого варіанту, ніж Samsung Galaxy S23 або S23 Plus, залежно від того, чи віддаєте ви перевагу компактному або великому телефону. Galaxy S23 оснащений трьома надійними камерами, включаючи основну, надширококутну та телеоб’єктив, чого ми не бачили у ванільних Pixel 8 та iPhone 15.

Крім того, він має AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, пристойний час автономної роботи (збільшений до рівня вище середнього в моделі Plus), відмінну підтримку програмного забезпечення, міцну збірку та зручний дизайн, що робить його нашим вибором найбезпечнішого флагмана 2023 року. Ви просто не можете помилитися з Galaxy S23/S23 Plus.

iQOO 12 5G

Однак справа не лише в продуктивності, оскільки iQOO 12 оснащений універсальною камерою (50 МП + 50 МП + 64 МП) та яскравим OLED-дисплеєм LTPO OLED з частотою оновлення 144 Гц. Крім того, iQOO 12 5G також може похвалитися оновленою системою охолодження та великим акумулятором з надшвидкою зарядкою. Нарешті, iQOO 12 5G також має вражаючий дизайн, особливо у версії Legend (білий).

iPhone 15 / iPhone 15 Plus

А враховуючи, що iPhone 14 Pro коштує більше однієї тисячі рупій, iPhone 15 – це дуже вигідна пропозиція. Крім того, iPhone 15 також має відмінну автономність, якісну збірку та обтічний дизайн. Він також пропонує переваги відмінної підтримки програмного забезпечення Apple.

One Plus 11 5G

Цей телефон має всі необхідні характеристики, забезпечуючи відмінну продуктивність, універсальні камери, здатні виводити результати, гідні флагмана, яскравий OLED-дисплей, надійну роботу акумулятора та добротну збірку. Якщо ви шукаєте смартфон вартістю до 60 000 рупій, то OnePlus 11 5G, безумовно, вартий уваги.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.