З’явилася приємна новина для власників флагмана Honor 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скоріш за все, флагманський смартфон Honor 8 найближчим часом отримає останню версію операційної системи Android 8.0. Принаймні шириться інформація, що наразі компанія над цим працює.

Як повідомляє ресурс PhoneArena, станеться такий реліз найближчим часом.

Водночас зазначається, що власники Honor 8 вже можуть завантажити Android 8.0 Oreo, однак ця ОС є доступною лише китайської версії цього смартфону.

Так, оновлення важить 1.3 ГБ. Крім того, тут є присутніми нові теми, покращений інтерфейс EMUI 8, функції штучного інтелекту, а також нововведення Android 8.0 Oreo: точки повідомлень, автозаповнення, функція «картинка в картинці», швидша оптимізація та нова плавуча навігаційна панель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Має підтримуватись і архітектура Project Treble, відтак смартфон буде швидше отримувати актуальні версії ОС в майбутньому.

До слова, Honor 8 вийшов у 2016 році. Пристрій має 5.2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, процесор Kirin 950, 4 ГБ оперативної пам’яті, 32/64 ГБ ПЗУ, а також слот під карти microSD. У смартфоні встановлено подвійну основну камера на 12 Мп і фронтальну – на 8 Мп. За автономність девайса відповідає батарея на 3000 мікроампер-годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.