Розкрито характеристики камер Xiaomi 14 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

23 грудня блогер Digital Chat Station з Kuai Technology News повідомив, що Xiaomi 14 Ultra має чотири 50-мегапіксельні камери: основна 50-мегапіксельна камера, 50-мегапіксельна надширококутна 50-мегапіксельна, телеоб’єктив зі збільшенням 3,2x і телеоб’єктив з 5-кратним збільшенням.

Основна камера оснащена сенсором Sony LYT900, який являє собою оновлену версію IMX989 зі збільшеною до 1 дюйма базою, що робить його найпотужнішою основною 1-дюймовою камерою Sony.

Найголовнішим удосконаленням цього сенсора є те, що технологічний процес було вдосконалено з 40 нм для IMX989 до 22 нм, що, безсумнівно, призведе до поліпшення енергоефективності, а також дасть змогу ефективно знизити тепловиділення та енергоспоживання сенсора під час роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки зниженню енергоспоживання Sony LYT900 отримає ширший динамічний діапазон, а продуктивність під час знімання відео, фотографій та інших різноманітних сцен буде значно поліпшена.

Що стосується екрана, то Xiaomi 14 Ultra має вигнуту по всій глибині екрана форму з прямими краями по центру, що відповідає дизайну Xiaomi 14 Pro.

Xiaomi 14 Ultra буде оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Це буде головний флагман Xiaomi 2024 року. Новий продукт буде представлений після Весняного фестивалю.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.