Технічні характеристики камери та дисплея Nothing Phone (2a) потрапили у мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Після двох поколінь преміальних пристроїв компанія Nothing готується випустити новий смартфон середнього класу під назвою Nothing Phone 2a. Новий смартфон буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 7200 Soc і матиме більшість функцій, які виділяють телефони Nothing серед інших. Сьогодні ескіз смартфона підтвердив новий дизайн задньої камери та зміну гліф-інтерфейсу. Для тих, хто не знає, гліф-інтерфейс складається з набору окремих світлодіодних зон. Вони можуть загорятися в унісон або окремо, створюючи унікальне світлове шоу. Вони можуть слугувати для сповіщень, дзвінків тощо. Це одна з найбільш унікальних функцій телефонів Nothing, і тепер компанія планує вивести її на ринок середнього цінового сегменту.

Реклама

Одного лише ескізу недостатньо, щоб повністю зобразити дизайн телефону. Однак він передбачає зменшений гліф-інтерфейс і круглий острівець камери з двома стрілками.

Під кришкою Nothing Phone (2a) буде встановлена SoC MediaTek Dimensity 7200. Цей чіпсет має 2 ядра ARM Cortex-A715 з тактовою частотою 2,8 ГГц і 6 ядер ARM Cortex-A510 з тактовою частотою 2,0 ГГц. Цей чіпсет забезпечує пристойну продуктивність для використання додатків і помірних ігор. Nothing Phone (2a) має модельний номер A142 і кодові назви Pacman / Aero.

ВИТІК ПРОШИВКИ І РОЗКРИТТЯ ДЕЯКИХ ДЕТАЛЕЙ В ПРОЦЕСІ

На додаток до вже відомих специфікацій, інформатор Каміла (@Za_Raczke) поділилася прошивкою телефону. Вона розповіла більше подробиць про камеру та характеристики дисплея. Також з’явилися шпалери для телефону.

Nothing Phone 2a може похвалитися 6,7-дюймовою панеллю, як і Nothing Phone (2) з роздільною здатністю 2,412 x 1,084. Екран виготовлений китайськими компаніями Visionox та BOE з модельним номером rm692h5 і, як стверджується, є AMOLED-панеллю з частотою оновлення 120 Гц.

Нова інформація також підтверджує, що Nothing Phone (2a) оснащений 50-мегапіксельним сенсором 1/1,5″ Samsung S5KGN9, а також надширококутною 50-мегапіксельною камерою Samsung S5KJN1 з роздільною здатністю 1/2,76″. Фронтальна камера на 32 Мп Sony IMX615.

Витік також підтверджує наявність декількох варіантів моделі, наприклад, PacmanIND (Індія), Pacman JPN (Японія), PacmanEEA (Європа) і Pacman (глобальна). Це свідчить про запуск смартфона у відповідних регіонах. На MWC 2024 27 лютого нічого не заплановано. Компанія могла б використати цю можливість для запуску нового смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: