Huawei пішла проти трендів. Живі фото Huawei nova 12 Pro і nova 12 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У Мережі з’явилися живі фото смартфонів Huawei nova 12 Pro і nova 12 Ultra. Судячи з картинок, зняли їх в одному з фірмових магазинів Huawei (або операторському магазині). Але в цьому немає нічого дивного, оскільки до офіційної прем’єри залишається лише кілька днів.

Реклама

Якщо більшість виробників акцентує увагу на блоці камери, відокремлюючи його від кришки не тільки візуально, а й за допомогою матеріалів, то Huawei в даному випадку пішла іншим шляхом: в nova 12 Pro і nova 12 Ultra модуль камери повністю інтегрований в кришку, покриття якої імітує шкіру. Виглядає свіжо і цікаво. Щоправда, Huawei все-таки відокремила “верхній поверх” камери за допомогою металевої окантовки, але це всього лише акцент.

Напис у блоці камери підтверджує те, про що йшлося раніше: основний сенсор – 50-мегапіксельний з розкладкою RYYB, і в модулі з ним встановлено об’єктив зі змінною діафрагмою F/1,4-4,0. Двом цим моделям також приписують SoC Kirin 9000S і підтримку супутникового зв’язку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: