Найкращі смартфони OnePlus, які точно варто купити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

OnePlus розпочала свою діяльність у 2014 році з OnePlus One, а зараз це великий виробник телефонів, який продає свої пристрої більш ніж у 30 країнах. Компанія випускає різні телефони, а нещодавно дебютувала в сегменті складних пристроїв. Я сам користувався деякими моделями цього бренду і був задоволений ними, хоч і вважаю рух компанії у бік бюджетних пристроїв поворотом не туди. Натомість розкладачка була чудовим рішенням. Враховуючи таку біполярку у настроях маркетологів бренду, варто розглянути найпопулярніші моделі докладніше.

Реклама

OnePlus 11 – найкращий OnePlus

OnePlus 11 залишається фантастичним вибором, якщо ви хочете придбати телефон OnePlus. Його відрізняє наявність оновлень, які традиційно були притаманні лише моделям Pro – наприклад, яскравій QHD+ AMOLED-панелі із частотою оновлення 120 Гц , але за менші гроші. Він дешевше за Galaxy S23 і Pixel 8 Pro, але при цьому пропонує відмінний набір камер, приголомшливі внутрішні компоненти і великий акумулятор з технологією зарядки 100 Вт.

Апаратна частина ще одна область, де ви знайдете багато позитивних моментів. З Snapdragon 8 Gen 2 під капотом, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ сховища для базової версії OnePlus 11 відповідає навіть очікуванням вимогливих геймерів. Хоча останні моделі OnePlus були глючними з коробки, у цьому смартфоні проблема відчувається не так гостро – OxygenOS 14 на OnePlus 11 працює стабільно, а інтерфейс простий і зрозумілий у повсякденному використанні. Хоча і не такий чистий, як у старих збірках OxygenOS, але користуватися ним приємно.

У результаті ви отримуєте вигідну пропозицію. OnePlus 11 має той же рівень апаратного забезпечення, що й телефони, які коштують набагато дорожче, а ще ви отримуєте видатні камери, хороше ПЗ і акумулятор, якого вистачає на цілий день.

OnePlus Open – зороший складаний телефон

Якщо ви готові перейти на доладний телефон, OnePlus Open має бути на початку вашого списку бажань. Технічно це перший складний телефон OnePlus, але він був виготовлений у співпраці з OPPO, тому в ньому використано всі напрацювання, отримані у серії Find N за останні два роки. В результаті цього розкладачка вийшла навіть краще, ніж останній Galaxy Z Fold 5 від Samsung, помилки якого теж були враховані під час створення цього пристрою.

Open плавний шарнір, яким легше користуватися, і він повністю закривається без складки. Але головна його відмінність майже повна відсутність видимих ​​складок. Вони все одно існують, але при щоденному використанні побачити їх дуже складно. Навіть Galaxy Z Fold 5 у цьому плані гірший.

А ще тут ми отримуємо добрий розмір. Open менше і набагато легше, ніж Galaxy Z Fold 5, а задня шкіряна панель дозволяє легко тримати його в руці. Мені також подобається матова текстура на бокових сторонах. Дизайну розкладачки приділено багато уваги, і це добре.

А ще цей смартфон запропонує найкращі камери, які ви можете знайти у складних пристроях на сьогоднішній день. Програмне забезпечення також має безліч додаткових функцій, що дозволяють повною мірою використовувати можливості складного форм-фактора. Як бонус ви отримуєте ширший корпус та нормальний зовнішній екран, а не витягнутий ”шкарпетку”, як у Galaxy Z Fold 5 і навіть мого улюбленого Huawei Mate X3.

OnePlus 11R – рідкісний смартфон

Головна претензія до OnePlus 11R полягає у тому, що він продається лише в Індії. Це дуже неприємно, тому що ціна, яку за нього просять, просто смішна. По суті, він має найкращі характеристики OnePlus 11, але при цьому ви платите набагато менше. Тому, якщо у вас вийде вигідно його купити, ви отримаєте чудовий пристрій.

Звичайно, екран не має динамічного оновлення, але ви все одно отримуєте яскраву панель AMOLED з частотою 120 Гц. Так, смартфон працює під керуванням старішого Snapdragon 8+ Gen 1, але великої різниці у продуктивності ви не помітите. Ззаду встановлена ​​хороша 50 Мп камера, і хоча на ній немає логотипу Hasselblad , вона забезпечує таку саму якість фотографій, що й OnePlus 11.

Єдиний мінус – допоміжні камери не такі гарні, як у OnePlus 11, і ви не отримаєте зум-об’єктива. Але якщо вам не потрібен саме цей об’єктив, OnePlus 11R дуже гарний, хоча його не так просто купити за межами Індії.

OnePlus Nord 3 – дешевий китайський смартфон

Перші два релізи Nord не зробили нічого особливого, але все змінилося з виходом Nord 3. Завдяки значним поліпшенням Nord 3 має всі складові відмінного телефону середнього класу.

Dimensity 9000 дозволяє Nord 3 добре почуватися в іграх. За цим показником телефони лінійки не дотягували останні два роки, але тепер проблему вирішено. А ще телефон не виглядає таким громіздким, як минулого року, що надає пристрою більш сучасного вигляду.

Але найбільше оновлення торкнулося камер. Nord 3 оснащений 50 Мп модулем, який робить чудові знімки у будь-якій ситуації. Загалом можна сказати, що ви отримуєте більш якісний сенсор і набагато краще налаштування програмного забезпечення, в результаті чого фотографії та відео виходить на рівень моделей навіть вищого класу. Крім того, цього разу встановлено більш ємну батарею на 5000 мАг, з можливістю зарядки на 80 Вт. Завдяки цьому на повну зарядку потрібно витратити лише близько 40 хвилин .

OnePlus Nord N30 – бюджетний телефон з гарним екраном

Nord N30 – не найцікавіший телефон OnePlus, але це хороший варіант, якщо вам потрібен бюджетний пристрій. Незважаючи на відносно невисоку ціну, він пропонує панель із частотою 120 Гц (хай і IPS).

Невисока вартість стає помітною під час використання пристрою. Він оснащений процесором Snapdragon 695 з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ сховища. Хоча він не такий швидкий, як OnePlus 11, він все ще придатний для повсякденного використання та чудово справляється з більшістю ігор. Ззаду встановлена ​​108 Мп камера, яка робить непогані, хоч і не найкращі знімки. У більшості ситуацій на вулиці із пристойним освітленням вона забезпечує прийнятну якість фотографій.

Ви також не отримаєте так багато оновлень програмного забезпечення, і це, як ніщо інше, є найбільшим обмеженням N30. Тим не менш, акумулятора ємністю 5000 мАч вистачає на півтора дні роботи, і навіть є слот для карт пам’яті MicroSD.

OnePlus 10 Pro — старий, но хороший телефон

OnePlus 10 Pro, можливо, вже трохи застарів. І хоча його дизайн не здається сучасним, апаратна частина не сильно відстає від нових телефонів. А оскільки це модель Pro, ви отримуєте безліч функцій, включаючи захист від води та пилу за стандартом IP68 у деяких версіях. В основному зроблені для американського ринку. Але з огляду на те, що телефон не продається в Росії офіційно, його все одно везуть з інших країн, а це дає можливість вибирати той пристрій, який вам більше сподобається.

Пристрій оснащений чудовою 6,7-дюймовою AMOLED-панеллю з частотою 120 Гц і навряд чи ви знайдете велику різницю між ним і OnePlus 11 навіть при прямому порівнянні. А ще вся ця пишність працює під керуванням Snapdragon 8 Gen 1.

Особливо цікаво те, що пристрій забезпечує 80 Вт дротової та 50 Вт бездротової зарядки . Щоправда, остання можлива лише на фірмовому зарядному пристрої, що накладає деякі обмеження, вимагаючи купувати додаткові аксесуари, які коштують дорого та зустрічаються далеко не скрізь.

І хоча у нього немає дуже крутої камери, 10 Pro робить чудові знімки в будь-якій ситуації завдяки настроюванню Hasselblad. Все це в поєднанні з акумулятором на 5000 мАч робить 10 Pro хорошим вибором, якщо ви не женетеся за новинками, а хочете просто купити добротний телефон на кожен день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: