Найкращі смартфони OnePlus, які точно варто купити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

OnePlus розпочала свою діяльність у 2014 році з OnePlus One, а зараз це великий виробник телефонів, який продає свої пристрої більш ніж у 30 країнах. Компанія випускає різні телефони, а нещодавно дебютувала в сегменті складних пристроїв. Я сам користувався деякими моделями цього бренду і був задоволений ними, хоч і вважаю рух компанії у бік бюджетних пристроїв поворотом не туди. Натомість розкладачка була чудовим рішенням. Враховуючи таку біполярку у настроях маркетологів бренду, варто розглянути найпопулярніші моделі докладніше.

Реклама

OnePlus 11 – найкращий OnePlus

OnePlus 11 залишається фантастичним вибором, якщо ви хочете придбати телефон OnePlus. Його відрізняє наявність оновлень, які традиційно були притаманні лише моделям Pro – наприклад, яскравій QHD+ AMOLED-панелі із частотою оновлення 120 Гц , але за менші гроші. Він дешевше за Galaxy S23 і Pixel 8 Pro, але при цьому пропонує відмінний набір камер, приголомшливі внутрішні компоненти і великий акумулятор з технологією зарядки 100 Вт.

Апаратна частина ще одна область, де ви знайдете багато позитивних моментів. З Snapdragon 8 Gen 2 під капотом, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ сховища для базової версії OnePlus 11 відповідає навіть очікуванням вимогливих геймерів. Хоча останні моделі OnePlus були глючними з коробки, у цьому смартфоні проблема відчувається не так гостро – OxygenOS 14 на OnePlus 11 працює стабільно, а інтерфейс простий і зрозумілий у повсякденному використанні. Хоча і не такий чистий, як у старих збірках OxygenOS, але користуватися ним приємно.

Реклама

У результаті ви отримуєте вигідну пропозицію. OnePlus 11 має той же рівень апаратного забезпечення, що й телефони, які коштують набагато дорожче, а ще ви отримуєте видатні камери, хороше ПЗ і акумулятор, якого вистачає на цілий день.

OnePlus Open – зороший складаний телефон

Якщо ви готові перейти на доладний телефон, OnePlus Open має бути на початку вашого списку бажань. Технічно це перший складний телефон OnePlus, але він був виготовлений у співпраці з OPPO, тому в ньому використано всі напрацювання, отримані у серії Find N за останні два роки. В результаті цього розкладачка вийшла навіть краще, ніж останній Galaxy Z Fold 5 від Samsung, помилки якого теж були враховані під час створення цього пристрою.

Open плавний шарнір, яким легше користуватися, і він повністю закривається без складки. Але головна його відмінність майже повна відсутність видимих ​​складок. Вони все одно існують, але при щоденному використанні побачити їх дуже складно. Навіть Galaxy Z Fold 5 у цьому плані гірший.

А ще тут ми отримуємо добрий розмір. Open менше і набагато легше, ніж Galaxy Z Fold 5, а задня шкіряна панель дозволяє легко тримати його в руці. Мені також подобається матова текстура на бокових сторонах. Дизайну розкладачки приділено багато уваги, і це добре.

А ще цей смартфон запропонує найкращі камери, які ви можете знайти у складних пристроях на сьогоднішній день. Програмне забезпечення також має безліч додаткових функцій, що дозволяють повною мірою використовувати можливості складного форм-фактора. Як бонус ви отримуєте ширший корпус та нормальний зовнішній екран, а не витягнутий ”шкарпетку”, як у Galaxy Z Fold 5 і навіть мого улюбленого Huawei Mate X3.

OnePlus 11R – рідкісний смартфон

Головна претензія до OnePlus 11R полягає у тому, що він продається лише в Індії. Це дуже неприємно, тому що ціна, яку за нього просять, просто смішна. По суті, він має найкращі характеристики OnePlus 11, але при цьому ви платите набагато менше. Тому, якщо у вас вийде вигідно його купити, ви отримаєте чудовий пристрій.

Звичайно, екран не має динамічного оновлення, але ви все одно отримуєте яскраву панель AMOLED з частотою 120 Гц. Так, смартфон працює під керуванням старішого Snapdragon 8+ Gen 1, але великої різниці у продуктивності ви не помітите. Ззаду встановлена ​​хороша 50 Мп камера, і хоча на ній немає логотипу Hasselblad , вона забезпечує таку саму якість фотографій, що й OnePlus 11.

Єдиний мінус – допоміжні камери не такі гарні, як у OnePlus 11, і ви не отримаєте зум-об’єктива. Але якщо вам не потрібен саме цей об’єктив, OnePlus 11R дуже гарний, хоча його не так просто купити за межами Індії.

OnePlus Nord 3 – дешевий китайський смартфон

Перші два релізи Nord не зробили нічого особливого, але все змінилося з виходом Nord 3. Завдяки значним поліпшенням Nord 3 має всі складові відмінного телефону середнього класу.

Dimensity 9000 дозволяє Nord 3 добре почуватися в іграх. За цим показником телефони лінійки не дотягували останні два роки, але тепер проблему вирішено. А ще телефон не виглядає таким громіздким, як минулого року, що надає пристрою більш сучасного вигляду.

Але найбільше оновлення торкнулося камер. Nord 3 оснащений 50 Мп модулем, який робить чудові знімки у будь-якій ситуації. Загалом можна сказати, що ви отримуєте більш якісний сенсор і набагато краще налаштування програмного забезпечення, в результаті чого фотографії та відео виходить на рівень моделей навіть вищого класу. Крім того, цього разу встановлено більш ємну батарею на 5000 мАг, з можливістю зарядки на 80 Вт. Завдяки цьому на повну зарядку потрібно витратити лише близько 40 хвилин .

OnePlus Nord N30 – бюджетний телефон з гарним екраном

Nord N30 – не найцікавіший телефон OnePlus, але це хороший варіант, якщо вам потрібен бюджетний пристрій. Незважаючи на відносно невисоку ціну, він пропонує панель із частотою 120 Гц (хай і IPS).

Невисока вартість стає помітною під час використання пристрою. Він оснащений процесором Snapdragon 695 з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ сховища. Хоча він не такий швидкий, як OnePlus 11, він все ще придатний для повсякденного використання та чудово справляється з більшістю ігор. Ззаду встановлена ​​108 Мп камера, яка робить непогані, хоч і не найкращі знімки. У більшості ситуацій на вулиці із пристойним освітленням вона забезпечує прийнятну якість фотографій.

Ви також не отримаєте так багато оновлень програмного забезпечення, і це, як ніщо інше, є найбільшим обмеженням N30. Тим не менш, акумулятора ємністю 5000 мАч вистачає на півтора дні роботи, і навіть є слот для карт пам’яті MicroSD.

OnePlus 10 Pro — старий, но хороший телефон

OnePlus 10 Pro, можливо, вже трохи застарів. І хоча його дизайн не здається сучасним, апаратна частина не сильно відстає від нових телефонів. А оскільки це модель Pro, ви отримуєте безліч функцій, включаючи захист від води та пилу за стандартом IP68 у деяких версіях. В основному зроблені для американського ринку. Але з огляду на те, що телефон не продається в Росії офіційно, його все одно везуть з інших країн, а це дає можливість вибирати той пристрій, який вам більше сподобається.

Пристрій оснащений чудовою 6,7-дюймовою AMOLED-панеллю з частотою 120 Гц і навряд чи ви знайдете велику різницю між ним і OnePlus 11 навіть при прямому порівнянні. А ще вся ця пишність працює під керуванням Snapdragon 8 Gen 1.

Особливо цікаво те, що пристрій забезпечує 80 Вт дротової та 50 Вт бездротової зарядки . Щоправда, остання можлива лише на фірмовому зарядному пристрої, що накладає деякі обмеження, вимагаючи купувати додаткові аксесуари, які коштують дорого та зустрічаються далеко не скрізь.

І хоча у нього немає дуже крутої камери, 10 Pro робить чудові знімки в будь-якій ситуації завдяки настроюванню Hasselblad. Все це в поєднанні з акумулятором на 5000 мАч робить 10 Pro хорошим вибором, якщо ви не женетеся за новинками, а хочете просто купити добротний телефон на кожен день.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ