iPhone які сміливо можна брати наприкінці 2023 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ми проаналізували ринок та знайшли, які смартфони Apple можна спокійно купувати перед настанням 2024 року. Також застережемо від покупки айфонів, які або вже неактуальні, або коштують надто дорого.

Реклама

Звіртеся з топом перед тим, як іти до магазину.

iPhone SE 2022

SE ненавидять? Це міф — компромісний телефон все ще має шалений попит. По-перше, він найдешевший у лінійці актуальних смартфонів Apple, по-друге, підкуповує раритетним дизайном, маленькими габаритами та гарною продуктивністю. Це апарат, зовнішній вигляд та позиціонування якого нам не близько, але смартфон ми загалом схвалюємо.

iPhone 14

Оптимальна модель для тих, хто хоче сучасного, але не дуже дорогого апарату. Тут добрий екран, швидкий процесор, пристойна подвійна камера, батарейка на цілий день роботи. 14 – це iPhone XR нашого часу: він надійний і не дуже дорогий. На чотири роки використання — стільки його підтримуватимуть оновленнями — девайса вистачить.

iPhone 15

Цінник на базовий телефон серії 2023 наближається до 80К. Чому ми радимо його брати, адже базові телефони Apple зазвичай дуже схожі? Тому що iPhone 15 круто прокачали. Девайс отримав подвійну камеру 48+12 мегапікселів та екранний «острівець». Також тут є порт USB-C і потужніший процесор.

iPhone 15 Pro

Трохи більше 50 тисяч гривень – такий цінник на актуальну «прошку» нам подобається. При такій ціні можна не порівнювати характеристики цієї моделі і попередника 14 Pro – очевидно, що новий апарат крутіший. Можна сміливо купувати та забувати про апгрейд ще року на 3-4.

iPhone 15 Pro Max

Варіант для обраних, але окрім ціни, до нового «про максу» немає претензій. Звичайно, відмінностей між цією та минулою моделлю не дуже багато, але все ж таки це першокласний флагман. Девайс точно не коштуватиме дешевше 50-55 тисяч гривень у найближчі місяці, тому що 15 Pro Max доступний у мінімальній версії 256 Гбайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: