Чутки: Vivo X100 Pro+ отримає 2K-дисплей від Samsung і новий задній датчик Sony LYT-900

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спираючись на успіх серії Vivo X100, яка включає в себе звичайні Vivo X100 і Vivo X100 Pro, китайський технологічний гігант готується до запуску Vivo X100 Pro+.

Хоча офіційного підтвердження ще немає, в Інтернеті з’явилися подробиці про цього нового учасника, які дають нам змогу зазирнути в майбутнє і дізнатися, чого очікувати від цього смартфона.

Оновлення дисплея: Samsung Delight

Очікується, що Vivo X100 Pro+ буде оснащений дисплеєм Samsung з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц, згідно з витоком інформації з сайту Digital Chat Station. Це значне покращення у порівнянні з існуючими моделями Vivo X100 та X100 Pro, які наразі оснащені OLED-панелями BOE з роздільною здатністю 1,5K. Покращений дисплей обіцяє користувачам більш захоплюючий візуальний досвід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єктив Sony

Витік інформації свідчить про те, що Vivo X100 Pro+ буде оснащений 50-мегапіксельною камерою Sony LYT-900, що відповідає останнім тенденціям у фотографії на смартфонах.

Вражаючі технічні характеристики: Snapdragon 8 Gen 3 на борту

В основі Vivo X100 Pro+ лежить очікувана SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Очікується, що цей процесор забезпечить найвищу продуктивність, покращуючи загальний користувацький досвід. Перехід на новітній чіпсет Qualcomm означає відхід від SoC MediaTek Dimensity 9300, що використовується в Vivo X100 та Vivo X100 Pro.

Дисплей, камера та безпека

За чутками, Vivo X100 Pro+ отримає щедрий 6,78-дюймовий дисплей, який забезпечить користувачам широке візуальне полотно. Крім того, очікується, що пристрій буде оснащений 200-мегапіксельною телескопічною задньою камерою, що ще більше підвищить його фотографічні можливості. Користувачі, які дбають про безпеку, оцінять наявність ультразвукового датчика відбитків пальців для безпечної автентифікації.

Глобальний запуск і доступність

Хоча смартфони Vivo X100 Pro та Vivo X100 вже встигли наробити багато шуму в Китаї, вони мають намір розширити свою присутність у всьому світі. Пристрої нещодавно з’явилися на деяких світових ринках і, як підтверджено, незабаром досягнуть берегів Індії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.