Оголошено дату презентації Samsung Galaxy S24

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережу витік тизер презентації Samsung Unpacked 2024. Майже офіційно: презентація корейської компанії відбудеться 17 січня о 20:00 за київським часом.

Реклама

На анімованій заставці запрошення є напис Galaxy AI – це жирний натяк від Samsung на те, що компанія готується показати щось революційне у сфері штучного інтелекту. Найімовірніше, йтиметься про АІ-функції для нових смартфонів.

Королем презентації стане лінійка флагманів Samsung Galaxy S24. Згідно з попередніми витоками, компанія відмовиться від терміна “смартфон” і називатиме Galaxy S24 “ШІ-фонами”, тому що в них нібито безліч опцій, зав’язаних за нейромережами.

Наразі про ШІ-фішки Galaxy S24 нічого невідомо, проте про “залізо” флагманів ми знаємо майже все. Так, нещодавно в мережу потрапили живі фотографії Galaxy S24 Ultra. Смартфон отримає оновлений дизайн і топові характеристики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: