Смартфон Xiaomi Poco X6 Pro 5G вийде вже в січні 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi готується до запуску нового смартфона Poco X6 Pro 5G, який, згідно з останніми даними, з’явився в сертифікації TDRA ОАЕ.

Реклама

Поки що офіційних даних про характеристики і функції Poco X6 Pro 5G немає, але передбачається, що він буде випущений у варіантах 8/256 ГБ і 12/512 ГБ.

За даними FCC, модель з 512 ГБ пам’яті матиме рамку з поліуретану. Poco X6, ймовірно, буде перейменованою версією китайської моделі Redmi Note 13 Pro. Смартфон оснастять процесором Snapdragon 7s Gen 2 з графічним процесором Adreno 710.

Очікується, що новинка отримає 6.67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1.5K і частотою оновлення 120 Гц, а також акумулятор на 5100 мАг з технологією швидкої зарядки 67 Вт.

Poco X6 Pro ж, у свою чергу, буде перейменованою версією Redmi K70E і може мати аналогічні характеристики.

Очікується потрійна задня камера з основним датчиком на 64 Мп з OUS, 2-мегапіксельним макрооб’єктивом і 8-мегапіксельним ультраширококутним об’єктивом, а також 16-мегапіксельною фронтальною камерою.

Акумулятор пристрою буде на 5500 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 90 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: