Ігровий флагман nubia Red Magic 9 Pro успішно пройшов тест на міцність від JerryRigEverything

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому nubia Red Magic 9 Pro був офіційно представлений за межами Китаю, де він був вперше презентований минулого місяця. І, цього разу, як завжди, Зак з YouTube-каналу JerryRigEverything дістав інструменти та піддав Red Magic 9 Pro своєму звичному “тесту на міцність”, щоб побачити, як він витримує подряпини, опіки та згинання.

Спойлер: як виявилося, дуже добре. Тест на стійкість до подряпин практично однаковий для всіх сучасних пристроїв, за винятком складаних. Всі нерозкладні екрани покриті склом, і скло дряпається на рівні 6 за шкалою твердості Мооса, а більш глибокі борозенки з’являються на рівні 7.

Що стосується впливу на дисплей відкритого полум’я – це досить екстремальний випадок використання, та попри це, всі OLED-дисплеї поводяться в цьому випадку практично однаково: пошкоджені пікселі стають білими через деякий час (зазвичай близько або менш як 30 секунд, у випадку з Red Magic 9 Pro – 20), і здебільшого, але не повністю відновлюються. Отже, поки що все гаразд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тест на згинання більшість телефонів проходять добре, але деякі час від часу дуже погано. Телефон, що ламається навпіл, – це зовсім не рідкість, особливо якщо це ігровий телефон, а оскільки Red Magic 9 Pro має кілька дивно розташованих отворів для вентилятора, було доволі цікаво дізнатися, як він витримає випробування.

Відео JerryRigEverything дало відповідь на це питання – геймерський флагман витримав випробування без жодних проблем. Його зігнули з обох боків із силою, і нічого не сталося – цілісності конструкції нічого не загрожувало. Це похвально, дизайнери дійсно добре попрацювали над ним.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.