Samsung Galaxy S24 Ultra отримає схожу на iPhone 15 Pro камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готується представити свою нову модель Galaxy S24 Ultra, яка, за чутками, конкуруватиме з iPhone 15 Pro завдяки схожим характеристикам камери.

За даними інсайдера Ахмеда Кваідера, основна камера Galaxy S24 Ultra буде за замовчуванням захоплювати зображення з роздільною здатністю 24 Мп, що можна порівняти з основною камерою iPhone 15 Pro.

Galaxy S23 Ultra, попередник S24 Ultra, оснащений 200-мегапіксельною камерою, але за замовчуванням захоплює 12 Мп зображення. У той час як основна камера iPhone 15 Pro з роздільною здатністю 48 Мп за замовчуванням захоплює 24 Мп зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці 24-мегапіксельні знімки iPhone 15 Pro пропонують більше деталей, що робить його одним із найкращих камерофонів 2023 року.

Крім того, очікується, що основна камера Galaxy S24 Ultra буде оснащена нейтральним фільтром щільності для 24-мегапіксельних RAW-зображень, аналогічним фільтру в застосунку Expert RAW, який допомагає зменшити кількість світла, що потрапляє в об’єктив, та запобігає перевиставленню.

Також стверджується, що Galaxy S24 Ultra матиме функцію Photo Remaster, схожу на ту, яка пропонується в ноутбуках Samsung Galaxy Book 4.

Після зйомки фотографії користувачеві буде запропоновано три варіанти: “Портрет”, “Ремастер” або “Видалити”.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.