Apple випустила веб-інструмент для самостійної діагностики iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас виникли проблеми з iPhone, ви можете спробувати самостійно усунути їх за допомогою нового веб-інструменту від Apple.

Новий інструмент для самостійної діагностики дозволяє провести низку тестів, щоб виявити джерело несправності. Ви зможете дізнатися, чи потрібно звертатися до сервісного центру, чи можна обійтися без заміни компонентів пристрою. Найсумніше – сервіс (поки що?) не працює в російському регіоні.

Для використання цього інструменту вам знадобляться два пристрої: один із проблемою, а інший для запуску тестів. Першим, несправним пристроєм, має бути iPhone 12 або новіший і працювати під керуванням iOS 17. Другим пристроєм може бути інший iPhone, iPad, Mac або навіть звичайний ПК. Саме на ньому ви повинні відкрити спеціальну сторінку веб-інструменту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб розпочати діагностику, необхідно підключити проблемний пристрій до другого за допомогою кабелю та перевести його в діагностичний режим. Для цього ви повинні вимкнути пристрій та затиснути кнопки гучності вгору та вниз. Коли на екрані з’явиться логотип Apple, можна відпустити кнопки.

У діагностичному режимі ви зможете перевірити такі параметри:

  • стан апаратних компонентів;
  • Якість зображення на екрані;
  • Чутливість сенсора;
  • Якість зйомки камер;
  • Роботу Face ID;
  • Якість звуку в навушниках та динаміках.

Якщо хочете дізнатися більше про те, як працювати з діагностичним режимом, можете відвідати офіційний сайт Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.