Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони уже давно перестали бути просто засобами зв’язку. Тепер же мобільні пристрої навчилися робити світлини, які цілком можуть тягатися з професійними камерами. Цього разу ми розповімо вам про найкращі мобільні додатки для обробки фотографій на Android-смартфонах.

Базові поради

Перед тим як займатися обробкою світлин на смартфоні, рекомендуємо зазирнути до налаштувань екрана. До прикладу, надмірна насиченість або контраст можуть стати причиною того, що кінцевий результат вам не сподобається. Особливо це стосується тих, хто викладає свої фото в соціальні мережі для загального огляду. Таке собі “калібрування” екрана дозволить отримати картинку, яка буде виглядати чудово практично на будь-якому екрані.

Якщо у вас постійно бракує пам’яті для встановлення програм – подивіться, чи не потурбувався про вас виробник смартфона. Деякі гаджети вже з коробки мають базовий фоторедактор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А тепер переходимо до підбірки найкращих мобільних додатків для обробки фотографій на смартфонах з операційною системою Android. Для наочності ми будемо обробляти одну й ту ж світлину на за допомогою різних програм.

Snapseed

Улюблений додаток, який інтуїтивно зрозуміли. Також він підійде як тим, хто віддає перевагу готовим пресетам і фільтрам, так і тим, хто готовий десятки хвилин чаклувати навколо світлини, щоб отримати ідеальну картинку.

Так виглядає інтерфейс додатка Snapseed:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245312

Вихідне фото, оброблене за допомогою Snapseed:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245324

LightX

Ще один інтуїтивний і простий додаток, що поєднує в собі максимальну простоту та можливості тонкої обробки фото. Початківцям сподобаються відеопідказки, які можна переглянути перед тим як почати чаклувати над світлиною. Єдиний мінус – реклама, яка надзвичайно відволікає від процесу.

Так виглядає інтерфейс додатка LightX:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245311

Вихідне фото, оброблене за допомогою LightX:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245325

LD

Цей елементарний додаток створений для того, щоб додати певного шарму вашим світлинам. До прикладу, ви можете посилити фото бліками, додаванням хмар або дощу. Ці художні ефекти зроблять світлину більш динамічною та яскравою.

Так виглядає інтерфейс додатка LD:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245310

Вихідне фото, оброблене за допомогою LD:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245317

POMELO

Черговий звичайний додаток, який об’єднує низку фільтрів і базові елементи для обробки. Цей варіант припаде до душі тим, хто не хоче довго возитися зі світлиною, але оригінальна картинка теж не вражає. До слова, частина фільтрів доступна лише в платній версії.

Так виглядає інтерфейс додатка POMELO:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245313

Вихідне фото, оброблене за допомогою POMELO:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245318

polarr

Додаток, який водночас поєднує в собі програму для обробки фото та навчальний посібник. Щоправда, більшість цікавих елементів доступні лише в Pro-версії. Для користування доступні кілька десятків цікавих фільтрів, які допоможуть вам за лічені секунди отримати той результат, який сподобається. Цікаво, що при збереженні можна вибрати формат, якість та змінити розмір.

Так виглядає інтерфейс додатка polarr:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245314

Вихідне фото, оброблене за допомогою polarr:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245320

Hypocam

Ідеальний варіант для тих, хто обожнює чорно-білі фото. Додаток максимально простий і не перевантажений безліччю складних пунктів.

Так виглядає інтерфейс додатка Hypocam:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245308

Вихідне фото, оброблене за допомогою Hypocam:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245321

April

Цікавий додаток для створення плакатів. Особливо сподобається він тим, хто веде кулінарний Instagram або захоплюється картинками-мотивашками. Також тут є безліч фільтрів і цікавих рамок, які потрібно додатково завантажувати.

Так виглядає інтерфейс додатка April:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245309

Вихідне фото, оброблене за допомогою April:

Найкращі мобільні додатки для обробки фотографій - фото 245323

А якими додатками для обробки фотографій користуєтесь ви? Пишіть в коментарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.