Apple усіх обдурила: iPhone 15 Pro не тягне Resident Evil 4 Remake

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ще на презентації iPhone 15 Pro компанія Apple заявила, що ці пристрої можуть похвалитися високою продуктивністю в іграх класу ААА. Однак нещодавні тести Resident Evil 4 Remake показали погані результати iPhone. Цікаво, що iPad Pro на базі чіпі M2 впорався набагато краще.

Реклама

MrMacRight провів тести продуктивності, порівнюючи iPhone 15 Pro, iPad Pro M1 та iPad Pro M2. Як видно, iPhone 15 Pro насилу зміг вивезти гру в роздільній здатності 1560×720 пікселів з включеною технологією підвищення різкості MetalFX. Смартфон навіть не видав стабільні 30 кадрів на секунду у багатьох сценах. У середньому fps падав до 20 кадрів за секунду, а графіка починала сильно підгальмовувати.

На відміну від успішної адаптації Resident Evil Village для iPhone, версія Resident Evil 4 Remake для iOS не пропонує жодних налаштувань та використовує пресет. Примітно, що довгоочікувана функція трасування променів, яку спочатку форсилала Apple, відсутня.

На iPad Pro з чіпом M2 продуктивність була просто чудовою. На планшетах гра йде у вищій роздільній здатності і з більш стабільною частотою кадрів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: