Названі найкращі недорогі смартфони для покупки у 2023-му році

До рейтингу потрапили моделі Google, Samsung та навіть iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2023 році виробникам смартфонів вдалося вивести бюджетні девайси на новий рівень – більшість з них напхані всіма необхідними функціями за досить демократичний цінник. І всі вони гарні по-своєму.

Редактори порталу Phone Arena зібрали якісні смартфони з категорії «топ за свої гроші», з покупкою яких ви точно не помилитеся. Топ розділили на три групи: до 500, до 400 та до 300 доларів.

Найкращі смартфони до $500

Google Pixel 7a – практично ідеальний смартфон за власний кошт. За продуктивність відповідає Tensor G2, який встановлений і у дорожчих Pixel 7 та Pixel 7 Pro. Камера одна із найкращих у своєму класі, а отримувати оновлення він буде до 2026 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE (2022) – не тільки чудовий смартфон, але і один з небагатьох компактних смартфонів на ринку. Дисплей не найсучасніший і не має високої роздільної здатності, зате процесор A15 Bionic за потужністю значно випереджає конкурентів на Android з аналогічною ціною.

Galaxy A54 5G – у цього Samsung найкращий дисплей у своєму класі, потужний процесор, а фото він видає на рівні деяких флагманів. А ще він отримуватиме оновлення ОС протягом 5 років, тому буде актуальним ще довго.

Найкращі смартфони до $400

Galaxy A73 – вкрай збалансований гаджет із великим AMOLED-екраном камерою на 108 мегапікселів та чіпсетом Snapdragon 778G, якого вистачить для повсякденного використання та середнього геймінгу.

Moto G Stylus (2023) – ідеальний варіант, якщо вам потрібен смартфон із вбудованим стілусом, але при цьому не потрібні всі навороти, які пропонують Galaxy S22 Ultra і S23 Ultra. Плюс він отримав потужну батарейку, якій вистачить 2 дні використання.

Pixel 6a – найвигідніший “гуглофон” на ринку. Як і попередники, він пропонує компактні габарити, яскравий екран, одну з найкращих камер у своєму класі, яка в сліпому тесті робить iPhone 14, топовий софт, а головне – доступний цінник.

Найкращі смартфони до $300

OnePlus Nord N200 – цей смартфон отримав сучасний дизайн, великий 90-герцевий екран та високу автономність. Оглядачі назвали його чудовим варіантом як другий смартфон.

Moto G Power (2022) – бюджетний хіт на чистому Android та з жирною батареєю. Тести показали, що він здатний витримати 16 годин безперервного активного користування.

Galaxy A32 5G – якщо ви віддаєте перевагу доступному смартфону від відомого бренду, цей Samsung задовольнить ваші потреби. У нього плавний дисплей, великий акумулятор та чудова фронтальна камера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.