Представлено Honor X8b з камерою на 108 Мп і яскравим AMOLED-дисплеєм за 200 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor, колишній суббренд Huawei, а з деяких пір повністю самостійна компанія, анонсував свій новий смартфон. Це Honor X8b, модель середнього класу з хорошими для свого рівня технічними характеристиками, великим дисплеєм і великим об’ємом пам’яті. Але про все по порядку.

Новий Honor X8b побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 680 і має 8 Гбайт оперативної та від 128 до 512 Гбайт вбудованої пам’яті. Дисплей нового смартфона являє собою 6,7-дюймову панель типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ і піковою яскравістю до 2000 ніт. У верхній частині екрана є невеликий виріз у формі пігулки, який отримав назву Magic Capsule і інтегрований в користувальницький інтерфейс. Там встановлена фронтальна 50-мегапіксельна основна камера, яка має власний спалах. На тильному боці смартфона встановлено 108-мегапіксельну основну камеру, доповнену 5-мегапіксельним модулем з надширококутним об’єктивом і 2-мегапіксельною макрокамерою.

Живиться новий смартфон Honor від акумуляторної батареї ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки через порт USB Type-C. Щоправда, її потужність обмежена 35 Вт. Що ж стосується програмного забезпечення, то за нього відповідає мобільна операційна система Android 13 зі встановленою поверх фірмовою прошивкою MagicOS 7.2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий Honor X8b доступний у трьох кольорах: зеленому, сріблястому і чорному. Ціна питання – від 213 доларів за базову комплектацію з 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Поки смартфон доступний тільки в двох країнах: Малайзії та Саудівській Аравії. Але в недалекому майбутньому географія його продажів має розширитися.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.