Смартфони

Samsung Galaxy S24 Ultra отримає функції штучного інтелекту до покращеного екрану

Share
Час читання: 2 хв.

Найкращий телефон 2024 року, можливо, вже майже тут. Очікується, що Samsung Galaxy S24 Ultra увійде до кращих телефонів наступного року як мінімум у лінійці Samsung і з’явиться в січні, згідно з витоком.

П’ять найбільших оновлень, які ми очікуємо побачити Samsung Galaxy S24 Ultra, виходячи з витоків і чуток. Це ті оновлення, які потенційно цікаві і, швидше за все, відбудуться.

Потужний чіпсет Snapdragon 8 Gen 3

Телефони Samsung Ultra – це завжди потужні телефони, і Galaxy S24 Ultra не став винятком. Він матиме потужний Snapdragon 8 Gen 3 чіпсет.

Цей набір мікросхем вже доступний і використовується в таких телефонах, як OnePlus 12. Це покоління чіпсетів випереджає Snapdragon 8 Gen 2 Samsung Galaxy S23 Ultra. Таким чином, має відбутися значний приріст потужності. Тим більше, що цілком імовірно, що Samsung матиме доступ до його розігнаної версії, як це було з Gen 2 у лінійці Samsung Galaxy S23.

Варто відзначити, що деякі витоки припускають, що Samsung може оснастити деякі моделі Samsung Galaxy S24 процесорами Exynos 2400 за межами США. Але все ж таки більше повідомлень вказують на те, що Ultra повсюдно отримає Snapdragon 8 Gen 3, включаючи Samsung Galaxy S24 Plus.

Функції ШІ

Крім різних оновлень апаратного забезпечення, Samsung Galaxy S24 Ultra може мати деякі суттєві покращення програмного забезпечення, насамперед за рахунок додавання функцій штучного інтелекту.

Різні витоки в цьому напрямі вказують, що сама компанія Samsung також подала заявку на реєстрацію товарного знаку AI-телефон. І схоже, на нас чекають різні функції, подібні до Pixel 8, включаючи можливість переміщати об’єкти, людей і домашніх тварин на фотографіях, і створювати шпалери зі штучним інтелектом.

Інші функції штучного інтелекту, що просочилися, включають можливість маніпулювати фоном фотографій, перекладати голосові виклики в реальному часі іншою мовою, а також миттєво перетворювати великі блоки тексту в тези, що легко читаються.

5-кратний оптичний зум 50 МП

Відбудеться зміна камери – додадуть датчик 50 МП, який забезпечить 5-кратний оптичний зум.

Титанова рама

Samsung Galaxy S24 Ultra може стати найрозкішнішим телефоном від Samsung, оскільки ходять чутки, що S24 Ultra буде мати більш якісний та дорогий титановий корпус, що може зробити телефон легшим та міцнішим. До речі, Apple використовує титан для бічних сторін iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Надзвичайно яскравий екран

Samsung Galaxy S23 Ultra і так вже має один з найкращих екранів, але Galaxy S24 Ultra імовірно буде ще кращим – принаймні, яскравішим.

Згідно з одним із витоків, Samsung Galaxy S24 Ultra матиме максимальну яскравість екрану 2600 ніт. Це більше, ніж 1750 нит у Galaxy S23 Ultra, а також він перевершить iPhone 15 Pro Max (2000 ніт) та Pixel 8 Pro (2400 ніт). Хоча він все одно не дотягує до OnePlus 12 з його екраном 4500 ніт.

Яскравіший екран може покращити видимість на відкритому повітрі, особливо в дуже сонячні дні. І хоча це може сильно розряджати батарею, тільки згідно витоків, Ultraможливо отримає більш енергоефективну технологію екрану.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Нове дослідження: Використання фітнес-браслетів шкодить психіці

    Вчені з Льєжського університету в Бельгії провели дослідження, яке показало, що надмірне використання фітнес-браслетів та…

    30.09.2024

    Apple готує розумний гаджет для дому з homeOS

    Apple готується до запуску нового пристрою для розумного будинку, який може вийти вже 2025 року.…

    30.09.2024

    Ціна на iPhone 15 знизилася після релізу нової моделі

    Після релізу iPhone 16 в Україні знизилася ціна на базовий iPhone 15, що вийшов у…

    30.09.2024

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною iPad

    Razer представляє ігрові навушники Kraken V4 Pro за ціною базового iPad. Детальніше Компанія Razer представляє…

    30.09.2024

    Google випустила фінальну бета-версію Android 15. Що нового та коли реліз

    Компанія Google нарешті представила свою фірмову Android 15 Beta 4, що є останньою версією нової…

    30.09.2024

    WhatsApp вводить функцію перевірки посилань для захисту від шкідливого контенту і фейкових новин

    У найближчому майбутньому WhatsApp матиме функцію, що дозволяє оперативно перевіряти посилання, отримані в месенджері. Ця…

    30.09.2024