Google представить серію Pixel 9 з ексклюзивним помічником зі штучним інтелектом Pixie, відмовившись від Асистента

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel, як правило, вважається одним з найкращих смартфонів на базі Android. Pixel пропонує безліч ексклюзивних функцій і не тільки. Але тепер, схоже, ексклюзивний асистент зі штучним інтелектом під назвою Pixie також може з’явитися на телефонах Pixel наступного покоління.

На даний момент Google Assistant вже існує як потужний і розумний голосовий асистент зі штучним інтелектом. Однак він універсально доступний на всіх смартфонах Android та інших пристроях. Але з огляду на нещодавній бум штучного інтелекту, схоже, що пошуковий гігант працює над чимось більш досконалим. Нещодавно було анонсовано Google Assistant з Bard для Android та iOS, але, як повідомляється, новий ШІ-асистент під назвою Pixie знаходиться в стадії розробки. Як випливає з назви, цей асистент буде ексклюзивним для пристроїв Pixel.

Як повідомляє The Information, кілька джерел, близьких до цього питання, розкрили плани Google щодо Pixie та його розробок. За чутками, цей асистент зі штучним інтелектом буде ексклюзивною функцією Pixel і може дебютувати у 2024 році разом із серією Pixel 9. Він, ймовірно, буде здатний робити те саме, що й Google Assistant, але з новими можливостями. Це означає, що асистент зможе виконувати складніші завдання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звіті додається, що Pixie може навіть відповідати на завдання, які передбачають підказку найближчого магазину, де можна купити продукт, який він сфотографував. Хоча на папері це звучить досить просто, на ділі це достатньо складний процес. Ще однією важливою відмінністю між Google Assistant і Pixie може бути офлайн-функціональність. Останній може виконувати запити користувача на пристрої, тобто не потребувати підключення до інтернету. Цей майбутній асистент також може працювати на базі Gemini Nano. Варто зазначити, що назву “Pixie” ще не підтверджено. Можливо, це просто внутрішнє кодове ім’я, що передує офіційному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGIZMOCHINA

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.