В мережі показали дизайн задньої панелі Honor Magic 6 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник побутової електроніки Honor вже випустив один смартфон серії Magic 6, а незабаром очікується дебют ще трьох пристроїв. Напередодні старту продажів було розкрито дизайн задньої панелі професійної моделі.

Honor Magic 6 Pro – дизайн задньої панелі

Раніше в мережі вже з’являлися зображення передньої і задньої панелі смартфона Magic 6 Pro, про дизайн якого розповів китайський інформатор на Weibo. Нещодавно опубліковане зображення задньої панелі дає детальне уявлення про те, який вигляд матиме смартфон ззаду.

На оприлюдненому зображенні смартфон представлений у чорному кольорі та має квадратний модуль задньої камери з внутрішнім круглим блоком. Круглий блок займають три датчики камери, розташовані у формі трикутника. Примітно, що камера у верхній частині являє собою перископічний телеоб’єктив, зліва від якого розташований двотоновий світлодіодний спалах. На модулі камери також зазначено “100x”, що говорить про те, що пристрій буде підтримувати 100-кратний зум. У нижній частині також розташований брендинг Honor, а праворуч – кнопка живлення і регулятор гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор знімка додав, що дизайн задньої панелі нагадує горб камери і текстуру задньої кришки iQOO 12 Pro Red, коло камери смартфона OnePlus 12, а також попередній пристрій Honor Magic 5 Pro.

Серія Honor Magic 6 складатиметься з чотирьох смартфонів – Magic 6 Lite, Magic 6, Magic 6 Pro і Magic 6 Ultimate. Останні три пристрої будуть представлені на початку 2024 року, ймовірно, перед китайським святом Весни.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.