Samsung готує компактний флагман Galaxy S Ultra: відповідь на iPhone Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський техногігант, наслідуючи приклад Apple, планує почати випуск великих і компактних суперфлагманів.

Тематичний ресурс SamMobile повідомляє, що Samsung планує випустити флагманський Samsung Galaxy S Ultra в компактному корпусі. Яким буде його розмір і цінник, на даний момент інсайдери не знають. Але повідомляють, що залізо і камери у компакта виявляться такими самими, як і у великої версії.

Ймовірний Samsung Galaxy S Ultra Mini стане свого роду аналогом iPhone Pro, тоді як звичайний Samsung Galaxy S Ultra складе конкуренцію iPhone Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли саме Samsung випустить цю модель, невідомо. Навряд чи це станеться наступного або наступного року. За словами мережевих аналітиків, зміни дизайну смартфонів Galaxy S варто чекати тільки в лінійці Galaxy S26 у 2026 році. Велика ймовірність, що тоді і з’явиться флагманський “міні”.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.