Смартфони Google тепер можна продіагностувати, набравши один номер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою нового інструменту Google ви зможете діагностувати телефони Pixel. Просто введіть ##7287### на клавіатурі, і вуаля. Цей додаток на пристрої дає змогу користувачам проводити комплексну діагностику, гарантуючи, що їхні телефони Pixel будуть в ідеальному стані до або після ремонту.

Додаток пропонує набір діагностичних інструментів, що дають змогу провести повну перевірку стану пристрою або зосередитися на конкретних сферах, як-от дисплей, датчики та можливості підключення. Він доступний на всіх телефонах Pixel.

Google також представляє оновлені керівництва з ремонту, розроблені з метою зробити їх більш зручними для техніків і ентузіастів. Доступні англійською та французькою мовами, ці керівництва наразі охоплюють Pixel Fold, Pixel 8 і Pixel 8 Pro, а незабаром планується поширити їх і на інші пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб додати додатковий рівень конфіденційності, Google представляє “Режим ремонту” – функцію для власників Pixel, які віддають свій телефон у ремонт. Подібно до режиму ремонту Samsung, ця функція захищає вашу конфіденційну інформацію, поки технічні фахівці займаються своїми справами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.