У мережі з’являється все більше витоків щодо нової лінійки смартфонів від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

17 січня 2024 року очікується представлення серії Galaxy S24 від Samsung. Як і завжди, очікується, що в модельному ряду будуть три моделі: флагманські S24 Ultra і S24 Plus, а також стандартна модель S24.

Інформація, що накопичилася за останні тижні, вказує на те, що про S24 Ultra відомо вже досить багато. Витік інформації стався від інформатора @AhmedQwaider888, який опублікував характеристики камери і дисплея S24 Ultra в соціальній мережі X. За витоком, екран Galaxy S24 Ultra може досягати максимальної яскравості до 2600 ніт.

Якщо інформація підтвердиться, то це буде значний прогрес порівняно з пристроями лінійки S23, чий екран має пікову яскравість до 1750 ніт. Понад те, це перевищуватиме показники яскравості iPhone 15 Pro 2000 ніт і Google Pixel 8 Pro 2400 ніт. Важливо відзначити, що максимальна яскравість не є основним показником якості екрана, оскільки досягається тільки в окремих HDR-сценах і лише на мить. Проте, це говорить про те, що Samsung прагне створити пристрої з яскравими екранами наступного покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншій публікації на X Qwaider стверджує, що S24 Ultra буде оснащений чотирма камерами на задній панелі, включно з основною камерою на 200 Мп. Крім того, йдеться про наявність 12-мегапіксельної ширококутної камери, 10-мегапіксельної телеоб’єктивної камери і 50-мегапіксельної телеоб’єктивної камери. Телефон також зможе записувати 8K відео з 5-кратним збільшенням і мати 5-кратний оптичний зум у портретному режимі.

На передній панелі буде розташовуватися 12-мегапіксельна камера для селфі та відеочатів. Пристрій також матиме поліпшену оптичну стабілізацію навіть в умовах низького освітлення, а його рушій штучного інтелекту AI Object Aware Engine працюватиме з фронтальною і задньою камерами. Qwaider також заявляє, що нове партнерство Samsung і Meta, забороненої на території Росії екстремістською організацією, дасть змогу користувачам Galaxy S24 публікувати HDR-зображення і відео у Facebook та Instagram.

Нещодавня заявка на товарний знак також підтверджує, що Galaxy S24 буде першим телефоном Samsung зі штучним інтелектом. Хоча компанія ще офіційно не підтвердила можливості штучного інтелекту в цій моделі, витоки інформації вказують на присутність безлічі функцій ШІ. Серед них – шпалери, створені штучним інтелектом, мовний переклад під час голосових викликів, текстові резюме в Samsung Notes і розширювач фотографій зі штучним інтелектом для надання більшого контексту навколо фотографії.

Загалом, Samsung Galaxy S24 Ultra обіцяє бути пристроєм з яскравим екраном, вражаючою камерою і безліччю функцій штучного інтелекту. Залишається чекати офіційного представлення серії Galaxy S24 для отримання повної інформації про всі моделі цієї лінійки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.