Новий процесор Samsung отримає потужнішу графіку, ніж Apple A17 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній процесор Exynos 2400 від Samsung викликає інтерес у зв’язку з обіцянками про поліпшену графіку.

Хоча подробиці його можливостей не розкриваються, повідомляється, що графічний процесор, розроблений у співпраці з AMD, буде потужнішим, ніж той, що вбудований в Apple A17 Pro.

Цей чіп, очікуваний у деяких моделях Galaxy S24, також обіцяє більш ефективне використання тепла завдяки застосуванню технології Fan-Out Wafer Level Packaging.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор Exynos 2400 виробляється на поліпшеному 4-нм техпроцесі Samsung, що, за чутками, приносить не тільки поліпшення продуктивності, а й більш високі показники виробництва.

Важливим моментом стає співпраця з AMD над графічним процесором Xclipse 940, який, за чутками, випереджає свого конкурента з табору Apple.

Однак, як зазначають експерти, чутки завжди слід сприймати обережно, адже подібні обіцянки про приголомшливі характеристики вже зустрічалися в минулому, і результати не завжди відповідали очікуванням.

Втім, незабаром ми дізнаємося, наскільки достовірними виявилися ці твердження, оскільки презентація Galaxy S24 намічена на середину січня наступного року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.