Камера Samsung Galaxy S24 Ultra буде кращою, ніж очікувалося. А яскравість екрана Galaxy S24 Ultra буде вищою, ніж у iPhone 15 Pro Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Корейське джерело The Elec опублікувало характеристики камери Samsung Galaxy S24 Ultra, і в одному вони відрізняються від попередніх витоків. Якщо раніше говорилося, що у смартфона будуть телеоб’єктиви з 3- і 5-кратним оптичним зумом, то тепер повідомляється про модулі з 5- і 10-кратним оптичним зумом.

Реклама

Треба зазначити, що в жодного з уже представлених флагманів на Snapdragon 8 Gen 3 немає 10-кратного оптичного зуму. І навіть у майбутнього Oppo Find X7 Pro, в камері якого будуть два перископні модулі, максимальний оптичний зум складе 6х. Це хороша новина для тих, хто планує покупку Galaxy S24 Ultra або просто придивляється до майбутньої новинки.

Що стосується роздільної здатності сенсорів, то в модулі з 10-кратним зумом буде використовуватися 10-мегапіксельний датчик. У модулі з 5-кратним зумом буде новий 50-мегапіксельний сенсор, в основному модулі з ширококутним об’єктивом буде 200-мегапіксельний сенсор. А ось у модулі з надширококутним об’єктивом буде датчик з роздільною здатністю всього лише 12 Мп, хоча багато виробників флагманів використовують у складі надширококутної камери 50-мегапіксельні датчики.

Що стосується екрана Galaxy S24 Ultra, то, за словами інсайдера Ахмеда Квайдера (Ahmed Qwaider), його яскравість становитиме 2600 кд/кв. м (раніше йшлося про яскравість 2500 кд/кв. м). І це більше, ніж у iPhone 15 Pro Max.

Раніше Ахмед Квайдер першим повідомив точні подробиці про Samsung Galaxy Z Fold4 перед його анонсом.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ