Redmi K70 Pro б’є рекорди: понад 99% позитивних відгуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Redmi K70 дебютувала з неймовірним успіхом, розійшовшись накладом у 600 000 екземплярів усього за 5 хвилин. Керівник Xiaomi Лу Вейбін нещодавно поділився захопленими відгуками користувачів про Redmi K70 Pro, показавши понад 20 000 відгуків. Лу висловив своє захоплення, заявивши: “у великих призначених для користувача коментарях K70 Pro, як і раніше, має понад 99% позитивних відгуків”.

Redmi K70 Pro вважається найпотужнішим флагманом у серії K, він оснащений чипсетом Qualcomm Snapdragon 8 третього покоління і отримав вражаючий результат у бенчмарку Antutu – понад 2,24 мільйона балів. Система камер отримала комплексне оновлення: в основній камері дебютує сенсор Light Hunter 800 вітчизняної розробки, а в телеоб’єктиві 2x – сенсор Light Hunter 400.

Примітно, що пристрій оснащено оновленим дисплеєм з роздільною здатністю 2K, в якому реалізовано рішення для захисту очей. Завдяки акумулятору ємністю 5000 мАг і підтримці швидкої зарядки 120 Вт Redmi K70 Pro повністю заряджається всього за 19 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.