Лайфхак для всіх Android смартфонів: лише одна кнопка збільшить роботу смартфона на пів години

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вам не потрібно вимикати Wi-Fi або Bluetooth, щоб продовжити час автономної роботи вашого смартфона Android. Досить видалити всього 1 менш корисну функцію.

Експерти рекомендують відключити “адаптивні сповіщення” (Android adaptive notifications). Ця функція самостійно аналізує важливість отриманих push-повідомлень і встановлює пріоритети для подальшої публікації.

Вона працює у фоновому режимі, але, перш за все, якщо важливі повідомлення з месенджера або банківського додатки визначені як такі, що не заслуговують уваги, то ця функція може пропустити важливі повідомлення. По-друге, ця послуга вимагає додаткового заряду акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вимкнути Adaptive Notifications

  • Перейдіть в смартфоні в “Налаштування” і в рядку пошуку введіть слово “Оповіщення”.
  • Вимкніть пункт Android Adaptive Notifications, перевівши перемикач в неактивний стан.

Тепер сповіщення надходитимуть у звичайному режимі, без сортування системою. Це гарантуєте додаткові пів години заряду акумулятора.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.