Стало відомо кодову назву та інші деталі флагмана Samsung Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Профільний портал SamMobile розкрив кодову назву і ряд цікавих деталей майбутнього флагмана Samsung Galaxy S10.

За новими чутками, Galaxy S10 отримає кодове ім’я Beyond. Відомо також, що корейський гігант працює над новим флагманом протягом пари місяців. Зараз розробники думають який з трьох вбудованих в екран сканерів відбитків пальців використовувати в своєму смартфоні. На вибір є сенсорні сканери виробництва Ezestek, Qualcomm і Synaptics. Джерело вважає, що Samsung здатна зробити замовлення всім трьом компаніям, щоб підстрахуватися і запобігти дефіциту цих компонентів.

Крім цього, флагману Samsung Galaxy S10 приписують функцію розпізнавання осіб нового покоління. За словами джерела, воно буде на рівні технології Face ID в iPhone X, але робота ще ведеться, а творці вирішують проблему з точністю розпізнавання осіб і інші дрібні, але важливі недоліки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S10 отримає екран на 5,8 дюймів, а Galaxy S10 + – на 6,3 дюйма. Обидва дисплеї будуть широкоформатними. Серцем новинок повинні стати чіпи Snapdragon 855 або Samsung Exynos 9820. Точна дата анонса і цінник майбутніх флагманів поки невідомі, але зразковою датою анонса повинен стати перший квартал 2019 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.