Оновлення поліпшить бездротову зарядку на iPhone 13 і 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тестовій версії операційної системи iOS 17.2 було виявлено незвичайне нововведення. Крім звичайних поправок у царині безпеки, оновлення містить корисну функцію, яка забезпечує сумісність iPhone 13 і 14 з іще одним стандартом бездротової зарядки, крім уже відомої MagSafe.

Ця інновація полягає в підтримці 15-ватної бездротової зарядки від пристроїв із сертифікацією Qi2. Раніше така потужність була доступна тільки під час використання фірмових пристроїв MagSafe, і вдвічі менша під час використання сторонніх продуктів.

Важливо відзначити, що інформація про сумісність знаходиться в коді прошивки, і її підтвердження очікується після випуску iOS 17.2. Анонс оновлення для операційної системи очікується найближчими днями. Відкритим залишається питання, чи надасть Apple доступ до цієї технології іншим брендам, чи вона буде обмежена сертифікацією MagSafe.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.