Google висміює iPhone 15 Pro за відсутність функцій ШІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише через кілька днів після оголошення про зниження характеристик Pixel і впровадження моделі штучного інтелекту Gemini Nano в смартфон Pixel 8 Pro.

На початку грудня 2023 року компанія Google знову випустила рекламу, в якій показала свого найкращого друга – iPhone 15 Pro. Ці оголошення тонко підколюють компанію Apple і водночас просувають її можливості. Цього разу Pixel висміює Apple за відсутність функцій ШІ.

Як ідеться в описі до відео (відеоматеріал буде розміщено нижче), отримавши понад десяток нових функцій і абсолютно нову модель штучного інтелекту, Pixel вирушає на снігові забави зі своїм найкращим другом. Потім iPhone каже, що Pixel занадто багато працює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього тижня під час презентації моделі Gemini компанія Google оголосила, що її найефективніша модель ШІ – Gemini Nano, призначена для виконання завдань на пристрої, яка зʼявиться в Pixel 8 Pro разом із Feature Drop.

У попередньому відео Pixel розповідав про свої функції з ШІ, включно з “Чарівним редактором для видалення і перестановки речей на фотографіях” і “Чарівною гумкою для найкращих дублів і аудіо”.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.