Найкращі смартфони 2023 року: від 5 до 50 тисяч гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

При виборі нового смартфона необхідно враховувати безліч факторів, таких як ціна, технічні характеристики, якість камери, корпус, ємність акумулятора і бренд. Однак якщо вибирати часу немає, Євген Харитонов, головний редактор Ferra.ru у розмові з Лентою.ру перерахував смартфони на будь-який бюджет, які цілком можна дарувати як новорічний подарунок, або купити для власного користування.

Реклама
  • До 5 тисяч гривень

У бюджеті до 5 тисяч гривень варто звернути увагу на три смартфони: Xiaomi Redmi 12C, Realme C51 та Tecno Spark 10C. Вони приблизно рівні за продуктивністю, якістю екрану та автономності, але мають свої особливості. Xiaomi Redmi 12C пропонує 50-мегапіксельну основну камеру, процесор MediaTek Helio G96 та 128 ГБ пам’яті. Realme C51 також має 50-мегапіксельну основну камеру, процесор Unisoc T618 та 64 ГБ пам’яті. А ось Tecno Spark 10C має більш просту 16-мегапіксельну основну камеру, проте пропонує 128 ГБ пам’яті і підтримує швидку зарядку (від 0 до 100% за 1 годину 45 хвилин).

  • До 10 тисяч гривень

У цьому ціновому сегменті варто звернути увагу на два смартфони: Infinix Note 30 та Xiaomi Redmi Note 12S. Вони відрізняються, але обидва пропонують хорошу камеру, швидкий процесор та тривалу автономність. Infinix Note 30 можна придбати в офіційному магазині Infinix, а Xiaomi Redmi Note 12S – у магазинах Xiaomi.

  • До 15 тисяч гривень

Samsung Galaxy A34 – гарний вибір для тих, хто шукає смартфон з гарною автономністю, якісною камерою та швидким процесором. Він оснащений 48-мегапіксельною основною камерою, процесором MediaTek Dimensity 1080 та акумулятором ємністю 5000 мАг.

  • До 20 тисяч гривень

Samsung Galaxy A54 – вибір для тих, кому потрібен смартфон з гарною передачею кольорів, камерами і захистом від води в цьому ціновому сегменті. Він оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, процесором Samsung Exynos 1380 та акумулятором ємністю 5000 мАг.

  • До 25 тисяч гривень

OnePlus Nord 3 – підійде тим, хто шукає смартфон із потужним основним модулем камери, одним із найпотужніших процесорів серед Android-смартфонів та міцним корпусом. Він оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, процесором MediaTek Dimensity 9000 та корпусом із непоганих матеріалів.

  • До 30 тисяч гривень

Huawei P60 – відрізняється камерою, яка може конкурувати з Apple iPhone 15 Pro Max. Він оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, процесором Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 та п’ятикратним оптичним зумом.

  • До 35 тисяч гривень

Google Pixel 7 Pro. Тут все ще простіше – чи потрібен смартфон з камерою, яка робить «красивими» будь-які повсякденні фотографії? Це ваш вибір. Він оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, процесором Google Tensor G2 та швидкою зарядкою.

  • До 40 тисяч гривень

Samsung Galaxy Z Flip5 відрізняється тим, що він складний: екран якого працює як у складеному, так і в розкладеному вигляді. Він оснащений 12-мегапіксельними основними камерами, процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy та акумулятором ємністю 3700 мАг.

  • До 45 тисяч гривень
Потрібен «лакшері» стиль? Вибирайте Apple iPhone 15, смартфон з екраном, яскравість якого на 25-30% вища, ніж у конкурентів, фотоякістю, в більшості випадків можна порівняти з iPhone 15 Pro Max, і швидким процесором, який робився спеціально для роботи з ОС смартфона. Він оснащений 48-мегапіксельною основною камерою, Apple A16 Bionic та акумулятором ємністю 3349 мАг.
  • До 50 тисяч гривень

Samsung Galaxy S23 Ultra: 10-кратний зум майже без втрати якості, захист від води, бездротове заряджання. Комусь може сподобається, що стілус йде в комплекті зі смартфоном.

  • Від 50 тисяч гривень

Apple iPhone 15 Pro Max – потужніший, ніж у iPhone 15 процесор A17 Pro, камера як у молодшої моделі. За якістю нічних фото та відео камера iPhone 15 Pro Max ближче до професійної, ніж будь-який інший смартфон.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: