Samsung Galaxy S25 може повністю відрізнятися від S24 і більш ранніх моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S24 від Samsung наступного покоління вдосконалить існуючу формулу дизайну, а не перевизначатиме її. Принаймні про це свідчать усі достовірні витоки. Однак свіжа чутка стверджує, що наступного року Samsung планує внести істотні зміни до дизайну.

Galaxy S24 може стати останнім у флагманській серії, що має вже знайомий дизайн. За словами інсайдера , серія Galaxy S25, яку Samsung, швидше за все, анонсує у 2025 році, як очікується, принесе суттєві зміни у дизайні.

Керівником цього проекту є Х’юберт Х. Лі, колишній дизайнер Mercedes-Benz, який із грудня 2022 року очолює групу розробників Mobile eXperience (MX).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з цим свіжим слухом, Х’юберту Х. Лі було доручено переглянути і оновити імідж Samsung Galaxy, починаючи з Galaxy S25.

Ніяких інших подробиць невідомо, але якщо ця слух вірний, схоже, що серія Galaxy S25 стане ініціатором нової зміни дизайну, яка пошириться і на інші моделі в портфоліо Galaxy, подібно до того, як Galaxy S22 та S23 вплинули на дешевші Galaxy.

Також не варто забувати, що Samsung працює над рішенням OLED 2.0 наступного покоління, і минулого року компанія заявила, що прагне встановити новий стандарт безпеки на основі відбитків пальців у 2025 році, використовуючи технологію сканування кількох відбитків пальців на всій поверхні екрану.

Запуск OLED 2.0 може ознаменувати появу підекранної камери на смартфонах серії Galaxy S.OLED 2.0 має велике значення для Samsung Display і мобільного підрозділу.

Дебют OLED 2.0, якщо припустити, що запланований на 2025 рік, може бути настільки значним, що редизайн флагмана Galaxy S буде цілком виправданий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.