10 з 10. Названо лідера з ремонтопридатності серед смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iFixit опублікував результати аналізу Fairphone 5. Смартфон набрав рекордну кількість балів з ремонтопридатності – 10 з 10.

Як плюси виділяють модульну конструкцію з легким доступом до важливих деталей, а також можливість купити запасні частини смартфона за «розумною ціною». Немаловажно і те, що виробник надає всю необхідну інформацію про ремонт.

“Загалом, Fairphone 5 зберіг кращі якості попередніх моделей і додав деякі добре продумані поліпшення в процес ремонту, включаючи камери, що індивідуально замінюються”, – коментують експерти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найскладніше замінювати датчик відбитків пальців. З екраном, акумулятором, камерою та іншими технічними деталями проблем не виникло. Цікаво, що Fairphone підписує роз’єм антенних кабелів, щоб користувач нічого не переплутав під час їх приєднання.

Нагадаємо, Fairphone 5 представили на IFA 2023. Відомо, що гаджет отримає п’ять років основних оновлень до Android 18 та ще три роки патчів безпеки. Тобто актуальність прошивки збережеться аж до 2031 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.