Xiaomi випустила недорогий смартфон Redmi 13R 5G з дисплеєм 90 Гц, чипом Dimensity 6100+ і камерою 50 Мп

Новинка також може похвалитися величезним акумулятором і стильним дизайном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi по-тихому анонсувала новий бюджетний смартфон Redmi 13R 5G. Девайс оснащений 6,74-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю HD+ (1600 x 720 пікселів), частотою оновлення 90 Гц, максимальною яскравістю 450 ніт і краплеподібним вирізом під фронтальну камеру на 5 Мп.

За продуктивність гаджета відповідає чипсет Dimensity 6100+ з 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4x і накопичувачем UFS 2.2 на 128 ГБ. На задній панелі розташований блок із двома камерами: основною на 50 Мп і датчиком глибини на 2 Мп.

Також Redmi 13R 5G оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 18 Вт. Телефон працює під управлінням ОС Android 13 з фірмовою оболонкою MIUI 14. Крім того, новинка пропонує бічний сканер відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших цікавих особливостей – слот під дві SIM-карти, 5G, порт USB-C, слот для карт microSD і 3,5-мм аудіороз’єм.

Redmi 13R 5G вже доступний у Китаї за ціною 999 юанів (~$140).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.