Apple переведе iPhone на підекранні селфі-камери у 2026 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, компанія скоро відмовиться від фірмового вирізу під Dynamic Island.

Південнокорейське галузеве видання The Elec повідомляє, що Apple планує позбутися будь-яких вирізів в екранах своїх iPhone до 2026 року. У зв’язку з цим компанія розглядає можливість використання підекранних сенсорів Face ID і селфі-камер.

Наразі тільки LG Innotek перебуває на стадії розробки підекранних сенсорів камер, які оснащені запатентованою системою оптичних лінз довільної форми. Вони забезпечать оптимальне пропускання світла крізь екран для найкращої якості зображення. Повідомляється, що Apple вже отримала зразки підекранних камер від своїх постачальників, включно з Samsung, але визнала їхню якість незадовільною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що інформація The Elec майже збігається з інсайдом глави дослідницької фірми Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росса Янга, який упевнений, що Apple перейде на підекранні сенсори в iPhone Pro до 2027 року. У будь-якому разі, ми тепер знаємо до чого прагне виробник iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.