iPhone 2027 року: стало відомо про важливу опцію смартфона майбутнього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone майбутнього отримає по-справжньому чистий екран, в якому не буде ніяких отворів і затемнень. Селфі-камера та Face ID будуть приховані під дисплеєм і невидимі користувачеві, пише MacRumors .

Розробкою відповідної системи камери та екрану займуться дочірні компанії LG Group. Зокрема, LG Innotek розробить кілька лінз «вільної форми», які допоможуть зменшити оптичні аберації та збільшити коефіцієнт інтенсивності світла навколо оптичного модуля для покращення якості периферійного зображення.

До 2025 року вдасться випустити айфон із підекранним Face ID. Чекаємо на iPhone 17 Pro з новою опцією. А ось на появу фронтальної камери-невидимки доведеться почекати довше — до 2027 року. Принаймні, такі терміни називають відомі інсайдери, включаючи аналітика Росса Янга з дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.