Чутки: iPhone SE 4 отримає акумулятор від iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно ресурс MacRumors отримав детальну інформацію про акумулятор, який зараз тестується на майбутньому iPhone SE четвертого покоління, і вона підтверджує попередні висновки, зроблені щодо цього пристрою.

Очікується, що в iPhone SE 4, відомому під ідентифікатором D59, буде використовуватися точно такий самий акумулятор, як і в базовій моделі iPhone 14. Частково зібрані прототипи наступного iPhone SE були оснащені літій-іонними акумуляторами з модельним номером A2863, які Apple вже використовувала в минулому. Внутрішня конструкторська документація також підтверджує цю зміну. Сама батарея відрізняється підвищеною ємністю порівняно з поточною моделлю iPhone SE 3:

  • iPhone SE 3: 2018 мАг
  • iPhone 14 (A2863): 3279 мАг

Порівняно з батареєю, використовуваною в iPhone SE третього покоління, ємність акумулятора A2863 збільшилася більш ніж на 1250 мАг, що потенційно може призвести до збільшення часу автономної роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і в більшості інших моделей iPhone SE 4, Apple вибрала батарею A2863 як таку, що перейшла з iPhone 14. У той час як для iPhone 16 Pro компанія нібито розробила абсолютно нові акумулятори з поліпшеними тепловими характеристиками. В iPhone SE четвертого покоління, з метою скорочення витрат, як і раніше будуть використовуватися наявні компоненти.

Розробка нових компонентів для iPhone SE 4 спричинить додаткові витрати на дослідження і розробку, тому використання наявної батареї допоможе зберегти відносну доступність пристрою в порівнянні з іншими моделями iPhone.

Що стосується інших важливих оновлень, то iPhone SE четвертого покоління відрізнятиметься новим дизайном на базі iPhone 14, а також оснащуватиметься кнопкою дії та портом USB-C.

Важливо пам’ятати, що представлена інформація є попередньою. У прототипах iPhone SE 4 використовується батарея A2863, проте плани компанії можуть змінитися, оскільки пристрій ще далеко від релізу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.