В iPhone 16 з’явиться суперкрутий мікрофон, якого ще ніколи не було в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує кардинально оновити мікрофони в iPhone 16. Про це пише MacRumors.

Свіжими інсайдами поділився відомий аналітик та інсайдер Мінг-Чі Куо. Якщо вірити йому, то в майбутній лінійці iPhone 16 значних змін зазнає система мікрофонів. Усе це заради нової нейромережевої Siri.

Згідно з джерелом, наступного року Apple представить Siri AI – абсолютно нового голосового помічника на базі нейромереж і мовних моделей власної розробки. Для коректної роботи нової Siri айфону знадобляться особливі мікрофони з кращим співвідношенням сигнал/шум – це ключова характеристика. А ще мікрофони будуть значно краще захищені від вологи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, система мікрофонів в iPhone 16 буде найбільш просунутою за всю історію айфонів. А наскільки це допоможе Siri, ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.