Названо найкращий Android-смартфон кінця 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний бенчмарк Antutu опублікував свіжий рейтинг найпродуктивніших смартфонів під управлінням Android. Список з’явився на офіційному сайті компанії.

Рейтинг складено на підставі даних з усього світу, за винятком Китаю. Antutu попереджає, що усереднив дані по кожному смартфону, а не використовував для рейтингу найвищі результати.

Перше місце посів китайський Xiaomi 14 Pro. Він працює на базі новітнього чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 укупі з 12 Гб оперативної пам’яті. Смартфон набирає понад 2 млн балів у бенчмарку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці перебуває Nubia Z50S Pro – за того самого чипу він набирає лише 1640868 балів, що майже на 25% менше за флагман “сяомі”. Оперативної пам’яті стільки ж.

Цікаво, що флагман Samsung Galaxy S23 Ultra посів лише 8 місце з 1541898 балами – навіть Galaxy S23 Plus його обійшов і потрапив на п’яту сходинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.