Samsung Galaxy S24 Ultra з поліпшеним дизайном порівняно з Galaxy S23 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Протягом останніх кількох місяців у заголовках новин постійно з’являються різні оновлення та витоки інформації про смартфони – це майбутня серія Galaxy S24 від Samsung. У серію увійдуть три смартфони – Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra. Нещодавно стало відомо, що Samsung може запустити цю майбутню серію 17 січня 2024 року, але бренд не зробив жодної офіційної заяви з цього приводу.

Реклама

Смартфони серії Galaxy S24 були помічені на кількох сертифікаційних сайтах, а також раніше вже з’являлася інформація про ці пристрої. Серед трьох смартфонів найбільш обговорюваним пристроєм є Galaxy S24 Ultra. Тіпстер @UniverseIce, який ділиться основними новинами про серію Galaxy S24, нещодавно розповів про деякі аспекти дизайну Galaxy S24 Ultra, порівнявши його з попередником Galaxy S23 Ultra.


За словами джерела, товщина корпусу Galaxy S24 Ultra трохи зменшиться і складе 8,6 мм. А замість решітки динаміка на зображенні вище можна побачити довгу смужку динаміка. У Galaxy S23 Ultra вентиляційні отвори розташовувалися внизу, але в Galaxy S24 Ultra вони перемістилися наверх. Galaxy S24 Ultra також постачатиметься з підтримкою S Pen, яка була помічена на різних сертифікаційних сайтах. У Galaxy S24 Ultra перо S Pen буде плоским.


Кнопки регулювання гучності і ввімкнення на правій стороні Galaxy S24 Ultra товщі, ніж у Galaxy S23 Ultra. Крім того, матеріал титанового сплаву, який використовується в S24 Ultra, став кращим. Схоже, що за допомогою всіх цих поліпшених аспектів дизайну компанія планує надати своїм користувачам покращений і абсолютно новий досвід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: