Стало відомо, кому Samsung довірила дизайн Galaxy S25

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Незважаючи на те, що Galaxy S24 дебютує на ринку лише 1/17, Revegnus insider вже почав ділитися подробицями про лінійку Galaxy S25. Зі статті, яку він опублікував у журналі h, ми бачимо, що пристрої, що входять до неї, кардинально відрізняються від своїх попередників.

Реклама

Джерело інформатора повідомило, що керівництво Samsung довірило розробку дизайну Galaxy S25 Ільвану Лі, який раніше працював дизайнером в Mercedes-Benz. В даний час він очолює команду дизайнерів у підрозділі MX. Перед Лі було поставлено завдання переосмислити імідж бренду Galaxy. Дизайнеру необхідно надати йому свіжий pwm. Тому лінійку Galaxy S25 чекають кардинальні зміни.

Передплатники Revegnus сприйняли цю новину з непідробним ентузіазмом. Про це свідчать їх захоплені відгуки в реплаях. Користувача можна зрозуміти. Нинішній дизайн флагмана Samsung абсолютно нудний. Корейські компанії не змінювали його роками. Через це всі її смартфони мають однаковий зовнішній вигляд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: