ТОП-5 найкращих компактних смартфонів у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні Смартфони високого класу з 5-6-дюймовими дисплеями вже стали нормою. Багато користувачів вважають за краще компактні телефони, але не готові відмовлятися від функцій і продуктивності топових пристроїв.

Реклама

1. Samsung Galaxy S23

Смартфон оснащений 120-дюймовим динамічним AMOLED-дисплеєм, який підтримує частоту оновлення до 6,1 Гц. S23 оснащений високошвидкісним процесором Snapdragon 8gen128 з доступними конфігураціями 156 ГБ оперативної пам’яті, 8 ГБ і 2 ГБ пам’яті.

2. Apple iPhone13 Mini

При діагоналі 5,4 дюйма продуктивність і функціональність iPhone13mini незаперечні. Система дуже швидко реагує на введення завдяки відмінному сенсорному екрану-відмінна читаність на вулиці.

3. Samsung Galaxy S22

Найдешевша модель Samsung преміум-класу. У неї 6,1-дюймовий OLED-екран, 8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ дискового простору. Телефон отримав потужну камеру з основним сенсором на 50 МП, доповнену надширококутним об’єктивом і потрійним оптичним зумом. Акумулятор ємністю 3700 маг забезпечує пристрою пристойний час автономної роботи.

4. Apple Iphone 14

У смартфоні використовується 60-дюймова OLED-панель з частотою 6,1 Гц, на частку якої припадає 86% площі корпусу. Високошвидкісний процесор Apple з 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечує високу продуктивність системи, а об’єм вбудованої пам’яті варіюється від 128 ГБ до 512 ГБ.

5. Xiaomi 13

Телефон оснащений 120-дюймовим OLED-дисплеєм LTPO з роздільною здатністю full HD + і частотою до 6,36 Гц. Відношення площі екрану до корпусу становить 89%. Пристрій оснащений процесором Snapdragon 8gen256 з 8 ГБ оперативної пам’яті та 2 ГБ пам’яті. Потрійна камера була розроблена у співпраці з Leica.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: