Honor Magic6 Lite 5G: смартфон середнього класу з великим екраном та камерою на 108 мегапікселів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor випустив смартфон середнього рівня Magic6 Lite 5G, який є рішенням середнього класу з великим екраном та батареєю збільшеної ємності.

Апарат отримав трохи вигнутий AMOLED-екран з діагоналлю 6,8 дюйма, частотою 120 Гц та роздільною здатністю 2652 х 1200 пікселів. Тим часом батарея у смартфона на 5300 мАг – проти 5000 у переважної більшості сучасних пристроїв цього типу.

Як апаратну платформу в Honor Magic6 Lite 5G застосовується чіпсет Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 з інтегрованим 5G-модемом. Об’єм оперативної та вбудованої пам’яті становить 8 та 256 Гбайт відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній частині пристрою знаходяться камери з роздільною здатністю 108, 5 і 2 мегапікселі (основний модуль, камера з ширококутною оптикою та датчик для додавання ефекту боці на знімки).

Серед інших особливостей відзначимо 16-мегапіксельну фронталку, 35-ватну систему заряджання акумулятора, чіп NFC і сканер відбитків пальців в дисплеї.

Зелена версія Honor Magic6 Lite 5G має пластикову задню панель, тоді як помаранчева та чорна модифікації оздоблені екошкірою

Інформації про ціну новинки та терміни її появи у продажу поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.