Експерти перерахували найкращі смартфони до 10 тисяч гривень

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Realme 10 і Realme 11. Насправді це клони. Тобто це два однакові телефони, які вийшли в різні роки. Фактично Realme 10 – відносно невеликий смартфон із процесором Helio G99, хорошим дисплеєм. У сегменті до 10 тисяч гривень цей процесор – найкращий.

Реклама

Realme C55. У нього стоїть простіший процесор – G88. Проте смартфон досить непоганий. Крім того, у нього є величезний IPS-дисплей (6,7 дюйма) з частотою оновлення 90 Гц. Оснащений апарат також стерео, підтримкою зарядки на 33 Вт.

Samsung Galaxy А24. Він має хороший процесор (G99), великий AMOLED-дисплей з підвищеною частотою оновлення, великий акумулятор.

Samsung Galaxy A05s. Він гірший, ніж А24. Однак у нього є IPS-екран з хорошою роздільною здатністю, процесор Snapdragon 680, підтримка зарядки на 25 Вт.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Це той самий Redmi Note 10 Pro, але до 10 тисяч гривень.

Poco X5 і M5. Версія Х5 коштує майже 10 тисяч, а М5 – ближче до 5 тисяч. Дорожча модель має AMOLED-екран на 120 Гц, стерпну камеру, швидку зарядку в комплекті. M5 оснащений процесором G99, IPS-дисплеєм, повільнішою зарядкою.

Infinix Note 30/Note 30 Pro. Звичайна версія Note 30 цікава великим IPS-дисплеєм зі 120 Гц. Процесор на ній стоїть G99. Note 30 Pro відрізняється вже AMOLED-екраном, підтримкою бездротової зарядки. В обох випадках також стоять стереодинаміки, є дротова зарядка потужністю 67 Вт.

Tecno Camon 20. Оснащений AMOLED-екраном з досить непоганими камерами. Процесор тут – G99, частота оновлення дисплея – 120 Гц, є швидка зарядка, хороша автономність.

Oppo A78. Єдиний його недолік – досить спірний процесор Snapdragon 680. Загалом же це невеликий смартфон з діагоналлю екрана 6,4 дюйма і частотою оновлення 90 Гц, зарядкою на 67 Вт у комплекті.

Honor X8a/X9a. Знайти їх складно, але виділяються вони тим, що у них великі IPS-дисплеї з тонкими рамками. Хоча процесор, звісно, не такий потужний у цій ціновій категорії – G88, камера теж середня.

Huawei Y91. Цей смартфон підійде тим, хто любить гаджети з великим екраном (майже 7 дюймів з матрицею IPS) і величезною батареєю (7000 мА*год). Камера у нього знімає середньо, а процесор встановлений цілком непоганий – Snapdragon 680. При цьому важливо розуміти, що Google-сервісів на Huawei Y91 немає.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: