Xiaomi 14 Ultra стане єдиним смартфоном у цій флагманській лінійці, який буде оснащений ультразвуковим дактилоскопічним датчиком

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Топовий флагманський смартфон Xiaomi 14 Ultra отримає ультразвуковий дактилоскопічний датчик і стане єдиним смартфоном лінійки з таким рішенням. Про це повідомляє інсайдер Digital Chat Station.

Реклама

Судячи з раніше опублікованої інформації, Xiaomi14 Ultra має використовувати ультразвуковий сканер відбитків пальців під екраном виробництва Goodix, а не рішення Qualcomm.

Порівняно з традиційними оптичними рішеннями для відбитків пальців, імпульси, що випромінюються ультразвуковими датчиками, можуть розпізнавати унікальні відбитки пальців для формування тривимірних даних про глибину, забезпечуючи тим самим більш високу точність. Коли ультразвукові хвилі ідентифікують відбитки пальців, екрану не потрібно вмикати найвищу яскравість.

Що ще більш важливо, смартфони з ультразвуковими дактилоскопічними датчиками можна розблокувати мокрими руками. Традиційні телефони з оптичними відбитками пальців зазвичай у таких випадках не розблоковуються.

Раніше те саме джерело повідомляло, що основна камера підтримуватиме змінну діафрагму, яку можна буде відрегулювати в діапазоні F/1,6-F/4,0, фіксуючи кількість світла, яке надходить на датчик зображення. 50-мегапіксельним сенсором основної камери Xiaomi 14 Ultra стане Sony LYT900. Цей сенсор являє собою оптимізовану версію Sony IMX989 і має оптичний формат 1 дюйм. Також заявлено, що технологія Dual Conversion Gain дасть змогу покращувати якість зображення за рахунок зниження кількості шумів.

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra буде оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 і отримає до 1 ТБ флеш-пам’яті. Він буде випущений у першому кварталі наступного року.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики і дати виходу Redmi K60 і Xiaomi 14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: