Samsung Galaxy S24 Ultra отримає перископний модуль як у Vivo X100 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Ice Universe опублікував зображення, що дозволяють порівняти перископні модулі Galaxy S24 Ultra і Galaxy S23 Ultra. Вони сильно відрізняються.

“Дизайн нового перископного об’єктива дуже схожий на конструкцію Vivo X100 Pro, а перед квадратним відбивачем встановлена ??кругла лінза”, – прокоментував ці фото інсайдер і навів для порівняння фото Vivo X100 Pro.

Також інсайдер повідомив про поліпшення ПЗ камери Galaxy S24 Ultra. “Прошивка S24 Ultra і програмне забезпечення камери поступово стають кращими. З камерою все гаразд, можете чекати з нетерпінням”, – написав Ice Universe.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередніми даними, офіційна прем’єра смартфонів Samsung Galaxy S24 Ultra відбудеться 17 січня.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень і розробок південнокорейського гіганта.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.